Мира Добрева бе на косъм от инцидент в градския транспорт.

...
Мира Добрева бе на косъм от инцидент в градския транспорт.
Коментари Харесай

Мира Добрева претърпя пореден кошмар

 Мира Добрева бе на косъм от случай в градския превоз. Водещата очевидно за първи път се качва в публичен превоз и реши да снима това свое прекарване, което обаче не мина безпрепятствено и насмалко да се озове в незабавна помощ.

Телевизионната водеща се бе дегизирала с фино яке с качулка, раница на гърба, състезателен екип и слънчеви очила. И до момента в който се мъчеше никой да не я разпознае, последва заплашителен гаф, който накара всички хора да вперят очи в нея, написа Блиц. А Мира се размина на косъм от случай.

Самата Добрева пусна клипче, с което се " хвали " с принцеското си държание. Вижда се по какъв начин потегля да слиза от рейса, само че в това време вратите се затварят и съвсем я притискат. Водещата се изплъзва едва-едва и е мощно разтреперана от случилото се.

" Когато си мислиш, че слизаш от лимузина и някой ще те чака умерено да си махаш на почитателите ", написа тя към видеото, като искаше да подчертае, че нормално не употребява градския превоз. Нейните почитатели се тормозиха и заваляха въпроси за здравословното положение, които Мира подмина с безмълвие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР