Мира Добева не прилича на себе си от многото ботокс,

...
Мира Добева не прилича на себе си от многото ботокс,
Коментари Харесай

Мира Добева бори старостта с инжекции ботокс! Водещата наедря с 10 кила

Мира Добева не наподобява на себе си от многото ботокс, с който е наблъскано лицето й, видя HotArena.

Репортер на „ Таблоид “ засече журналистката в центъра на София, преди да мине през макиажа на гримьорите в Българска национална телевизия, и откри, че гледката в действителност е плашеща.

Физиономията на хубавицата от Златоград е подута, а от големите скули очите й съвсем не се виждат. Изкуствената визия най проличава, когато водещата на „ Денят от близко “ се усмихне. За похлупак русокоската е поставила най-малко 10 кг от горната страна на фината си в миналото външност. Мира се носи с необятни облекла, поли или рокли.

От Българска национална телевизия издадоха, че напоследък тя движи най-вече с ефирни поли, които акцентират наедрелия ханш и коремче .

Напоследък обичаната на режисьора Жоро Торнев   не серпантина да обикаля клиниките, с цел да се боде с още помпи ботокс . Всячески се опитвала да стопира старостта и и не успявала да одобри, че това е неминуем развой. Не пропущала оригиналност в лицевата пластика, уголемяването на устните и опъването на бръчките . Редовно посещавала салоните за хубост, с цел да заглади коже с крем, гел и подмладяващи инжекции.

На фотосите в обществената мрежа Мира наподобява много по-различно, в сравнение с онлайн. Ако в интернет наподобява като секссимвол, то онлайн наподобява даже на повече от 45 години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР