Мир между Русия и Украйна, обединение на Северна и Южна

...
Мир между Русия и Украйна, обединение на Северна и Южна
Коментари Харесай

Нострадамус за 2022 г

Мир сред Русия и Украйна, обединяване на Северна и Южна Корея, Путин се съюзява с извънземни и други изненади чакат човечеството през 2022 година Това са предсказанията на Нострадамус за идната година, пишат съветски издания, като се базират на западни източници.

Легендарният Нострадамус е прочут с пророчествата си. Твърди се, че той е предсказал Големия пожар в Лондон, идването на власт на Наполеон, атомната бомба, убийството на Джон Кенеди, терористичния акт против Съединени американски щати на 11 септември 2001 г, избирането на Доналд Тръмп за президент и доста други, написа Епицентър.БГ.

Ето какво гласят тълкуванията на пророествата му за 2022 г:

1. Обединение на Северна и Южна Корея

Северна и Южна Корея ще се обединят, а севернокорейският деспот Ким Чун Ун ще бъде детрониран и ще потърси леговище в Русия.

Ким е считан за даже по-жесток деспот от татко си Ким Чен Ир и дядо си Ким Ир Сен, а неговата фамилия ръководи Северна Корея от 65 години.

Ким Чун-ун застана отпред на КНДР на 17 декември 2011 година след гибелта на татко си.

2. Слънчевата сила ще бъде необятно употребена

През 2022 година слънчевите технологии ще бъдат всеобщо употребявани в огромна част от света.

Tова ще помогне в битката против повишението цените на силата и климатичните промени.

3. Космически туризъм

Нострадамус предсказва това, макар че концепцията се разисква от доста време, а налице е и първият подобен опит - през септември т.г. галактическата капсула на SpaceХ изведе първите четирима галактически туристи в орбита.

4. Борбата против световното стопляне

Нострадамус е предсказал, че през 2022 година може да избухне " гореща " война, като главните аргументи ще са световното стопляне и намаляващите естествени запаси.

Според пророка най-голямата опасност ще бъде от терористични офанзиви с биологично оръжие.

5. Съединени американски щати ще стават все по-неуправляеми и некомпетентни

Глобалната империя се чака да става все по-неуправляема и некомпетентна, като се стартира от годината на идването на Тръмп на власт.

6. Извънземни ще сключат съюз с Владимир Путин

Някои пророчества на Нострадамус сочат, че извънземна цивилизация в лицето на НЛО ще се съюзи с съветския водач Владимир Путин, описван като третия Антихрист.

7. " Ислямска страна " може да провокира Третата международна война

Някои от предричанията му са, че " Ислямска страна " може да провокира Третата международна война.

8. Финансови усложнения в Италия

В предсказанията е упомената и Италия. Страната може да се сблъска с финансови компликации и безработица, което да я направи център на рецесия в Еврозоната.

Възстановяването на стопанската система ще изисква жертви от страна на италианците, само че и от останалите членове на Европейски Съюз.

9. Китай и световният стопански дисбаланс

Нострадамус загатва и Китай и дейностите на страната в полза на световния стопански баланс. Изглежда, че китайският юан ще стане новата световна валута.

10. Мир сред Русия и Украйна

Русия и Украйна ще сключат мир, като изискванията на споразумението към момента не са ясни. Съединени американски щати ще са срещу мирното съглашение, само че Германия и други страни от Европейски Съюз ще го одобрят.

11. Съдбата на страните от Близкия изток

Някои страни от района на Близкия изток ще пострадат мощно от бомбени гърмежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР