Миню Стайков в количка в съдаМиню Стайков дойде в количка

...
Миню Стайков в количка в съдаМиню Стайков дойде в количка
Коментари Харесай

Миню Стайков в количка в съда

Миню Стайков в количка в съда
Миню Стайков пристигна в количка в апелативния спецсъд, пред който апелира оставянето му за непрекъснато в ареста, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Експертиза ще каже какво е настоящото здравословно положение на Стайков. Адвокатът му Лъчезар Таков сподели, че е изгубил 10 кг от момента, в който е арестуван. Експертиза би трябвало да каже и за положението на Балун Хазърбасанов. Миню Стайков, синът му Стайко Стайков и още шестима бяха привлечени под наказателна отговорност на 6 септември 2018 година Миню Стайков и още двама от участниците в групата са с наложени ограничения за неотклонение „ Задържане под стража “ и остават в следствения арест. Стайко Стайков се търси. Ще излезе ли Миню Стайков от ареста ще стане ясно на 20 декември.

През септември Стайков бе упрекнат в управление на проведена незаконна група за продажба на цигари без акцизен бандерол, данъчни закононарушения и пране на пари. Миналия месец Апелативният профилиран углавен съд наложи запор над дружествените дялове и банкови сметки на предприемача, както и забрана над голям брой негови недвижими парцели в цялата страна. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР