Миньор Перник ще бъде финансово обезпечен за новия сезон във

...
Миньор Перник ще бъде финансово обезпечен за новия сезон във
Коментари Харесай

Миньор няма да има финансови проблеми във Втора лига

Миньор Перник ще бъде финансово гарантиран за новия сезон във Втора лига. Това съобщи членът на Управителния съвет на клуба Мартин Жлябинков в " Пресклуб България ", откакто клубът се завърна в професионалния хайлайф.
 В Миньор започнаха работа по новата селекция
В Миньор започнаха работа по новата селекция

Пернчинани желаят да са подготвени със състава до началото на сезона

" Емоциите са огромни от връщането на клуба в професионалния хайлайф. Когато Миньор беше част от елита, водещите грандове изпитваха усложнения, когато гостуваха в Перник. В лицето на общината имаме голяма поддръжка, с кмета се комуникира доста добре, той е състезателен човек и желае да помогне на клуба.

Емблематичен клуб за българския футбол, извънредно доста футболисти са излезли от Миньор. Смятам, че връщането ни в професионалния хайлайф е справедливо, тъй като във всички кръгове ние сме водачи, тъй че считам, че подмятанията, че това е несправедливо, са изцяло неоснователни. Относно какво чака Миньор Перник от тук насетне - чака ни доста работа, нашата концепция като управление е тимът да не бъде единствено един сезон член на Втора лига, желаеме да изградим сериозна организация, която да даде предпоставки и клубът да се завърне в Първа лига. Миньор Перник ще бъде финансово гарантиран за новия сезон във Втора лига. В момента клубът работи по всички процедури за лицензиране във Втора лига.

Смятам, че стадионът е едно от най-хубавите уреди в България. Ще бъде инсталирано и видеонаблюдение. Има построено подготвително игрище, което се употребява от ДЮШ на Миньор. В момента работим за още две стадиони - базата в село Дивотино, сега текат ремонтни действия, със стартирането на подготовката, отборът умерено ще може да играе и на него ", сподели Жлябинков.
 В Миньор (Перник) ще продължат построяването на тим от млади футболисти
В Миньор (Перник) ще продължат построяването на тим от млади футболисти

" Няма да се прави огромна селекция ", съобщи Юри Васев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР