Миньор (Перник) сериозно се тресе в последните седмици. За това

...
Миньор (Перник) сериозно се тресе в последните седмици. За това
Коментари Харесай

Миньор продължава да се клати - тръгва си и шефът на фенклуба

Миньор (Перник) съществено се тресе в последните седмици. За това свидетелства освен класирането на тима във Втора лига, само че и поредицата от оставки. Поредната от тях е на шефа на фенклуба на " чуковете " Ангел Вангелов. Той разгласи, че напуща поста си и разкри за подмолни дейности в организацията, оповестява " ЗаПерник ". 
 ЦСКА 1948 II разруши Миньор (Перник) в първия мач на ЦСКА 1948 II разруши Миньор (Перник) в първия мач на " чуковете " след ерата " Янев "
" Подавам оставка като началник на почитател клуб " Миньор ". Благодаря на хората, които бяха компактно зад тила ми от самото начало. Благодаря на " Орките ", във вас ми е вярата да продължите стартирано, а на тези които от самото начало се опитваха да ми подливат вода - живи и здрави, мястото е свободно нека се справите по-добре ", написа Вангелов в обществените мрежи. 
 Трусовете в Перник не престават! Велизар Димитров напусна Миньор Трусовете в Перник не престават! Велизар Димитров напусна Миньор
Както е известно, неотдавна оставка подаде старши треньорът на Миньор Христо Янев, а по-късно той беше последван и от изпълнителния шеф Велизар Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР