Миньончето Елизабет от Игри на волята отдавна мечтае за слава

...
Миньончето Елизабет от Игри на волята отдавна мечтае за слава
Коментари Харесай

Елизабет от Игри на волята се появи в чалга клип

Миньончето Елизабет от " Игри на волята " от дълго време мечтае за популярност и откакто не ѝ провървя в спортната кариера, реши да натрупа дивиденти от присъединяване си в чалга клип.

Гимнастичката Елизабет Василева отпадна от формата и отиде на " острова на Отшелника ", където съумя да пребори Мартин и да се завърне още веднъж като пълноправен член в едно от племената.

За огромна изненада на феновете на русокоската, тя се появи в чалга видеоклип, написа show.blitz.bg. Малката Елизабет се е навила да се снима, защото в сюжета не се изисквало да демонстрира прелести и да се кълчи като долнопробна таньорка. В клипа тя е себе си и влиза в обичаната си роля - на състезател.

Елизабет се е снимала в клипа " Удряй " на артиста Лазар, чиято премиера беше при започване на юли. Много почитатели я разпознаха в клипа и останаха шокирани.

В началото на формата Елизабет бе посочена за един от любимците на феновете, само че в последните седмици си сподели " рогата " и се трансформира в един от най-мразените участници, наред с Паулина. В обществените мрежи я дефинират като ''злобна ", " завистлива " и " алчна ".

Малката е много мощна и макар недоволството на феновете има всички шансове да бъде първата жена, която печели " Игри на волята ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР