Минутите на терена на френския халф на Левски Антони Белмонт

...
Минутите на терена на френския халф на Левски Антони Белмонт
Коментари Харесай

Дерменджиев забива титуляр в Левски на пейката, махат го през лятото

Минутите на терена на френския халф на Левски Антони Белмонт през пролетния дял в Първа лига ще бъдат сведени до най-малко, научи ТОПСПОРТ . На него ще се разчита единствено при потребност.

Очаква се в околните дни да бъде финализиран прехвърлянето на Мартин Райнов. Нашата медия към този момент Ви осведоми, че договарянията сред столичани и Берое са възобновени. Националът е гласен за сътрудник на Хали Тиам в центъра на терена. Шанс за изява ще получи и юношата Илия Юруков, който е измежду футболистите, създали най-хубаво усещане на новия ментор Георги Дерменджиев.
 Снимка 400231
Източник:

Същото не може да се каже за Белмонт, който бе измежду титулярите при предходния ментор Славиша Стоянович. Французинът тотално разочарова по време на контролните срещи до този миг, а в последните дни даже не тренира наедно със съотборниците си, потвърждавайки, че е контузен. На Антони ще се разчита единствено при потребност, а през лятото той ще е един от първите, които ще изоставен " Герена ".

През този сезон Белмонт има 14 мача за Левски във всички шампионати, като се е отчел с 1 гол. Френският халф донесе триумфа на " сините " с 1:0 над Берое през септември предходната година.
 Берое удостовери договарянията с Левски за Мартин Райнов
Берое удостовери договарянията с Левски за Мартин Райнов

" Може да ни напусне ", обявиха от клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР