Минути след като прекрати своя договор с Арда, Стамен Белчев

...
Минути след като прекрати своя договор с Арда, Стамен Белчев
Коментари Харесай

Белчев на раздяла: В малко клубове у се работи толкова професионално, колкото в Арда

Минути откакто приключи своя контракт с Арда, Стамен Белчев направи малко послание към всички ръководители, футболисти и почитатели на отбора.

" Приятели,
Обръщам се по този начин към вас, тъй като считам, че ви имам за такива. Искам да изкажа голяма признателност към безусловно всички, които работят в клуба. Като стартира от финансовия покровител, президента, всички футболисти и тези, с които спечелихме промоция за Първа лига, треньори, цялата администрация и всички, които са свързани с тима. Последната година бе една от най-щастливите в моята кариера като треньор. Заедно изживяхме незабравими моменти, дружно постигнахме задачата Арда да играе измежду най-хубавите тимове в България. Сигурен съм, че в Кърджали оставям единствено другари. Надявам се един ден пътищата ни още веднъж да се пресекат. Пожелавам триумф на Арда, тъй като съм сигурен, че мястото на тима е измежду най-хубавите в България. В доста малко клубове в България се работи толкоз професионално.

Искам да благодаря от все сърце на безусловно всички почитатели на Арда, които бяха от първия ден на стадиона и подкрепяха тима на всички места из страната. Вие сте за образец на безусловно всички. Благодаря ви ", показа Белчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР