Минути след като евролидерите обявиха, че има постигнат компромис за

...
Минути след като евролидерите обявиха, че има постигнат компромис за
Коментари Харесай

Кънев „против“ постигнатия компромис и „за“ мониторинга върху България

Минути откакто евролидерите оповестиха, че има реализиран компромис за разпределението на основните постове в Европейски Съюз, българският евродепутат Радан Кънев се разгласи против контрактуваното.

„ След спор в групата на ЕНП, намирам, че постигнатият в Съвета „ компромис ” не дава отговор на платформата на ЕНП, а още по-малко - на упованията на нашите гласоподаватели. За президент на Европейска комисия се предлага човек, който не се е явявал на избори и няма ясно декларирани цели, изключително в областта на правораздаването. Както и ръководител на Екологичен потенциал от средите на „ източноевропейските социалисти ”. Тази композиция по едно и също време отслабва Екологичен потенциал, заплашва общата правосъдна политика и оправдава корупцията и наследството на комунизма на Изток “, написа Кънев в обществените мрежи.

Малко по-рано от Страсбург той приказва пред уеб страницата „ Club Z “, пред който декларира, че съгласно него изрично мониторингът не би трябвало да пада и Европа би трябвало да има лостове да се меси в правосъдната система в България. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР