Минути след изтегления жребий в Шампионската лига по-рано днес, от

...
Минути след изтегления жребий в Шампионската лига по-рано днес, от
Коментари Харесай

Скъсаха от подигравки Андрей Аршавин заради жребия в ШЛ

Минути след изтегления чоп в Шампионската лига по-рано през днешния ден, от управлението на испанския Атлетико Мадрид първи са поискали пояснение от УЕФА за позволения гаф при церемонията.

Първоначално уредниците позволиха неточност, откакто за противник на испанския Виляреал изтеглиха отбора на Манчестър Юнайтед. Това обаче е против регламента, защото двата отбора бяха в една и съща група.

След това обаче, топката с името на Юнайтед не бе върната в урната, а от щаба на Атлетико имат вяра, че това е неточност. Впоследствие за противник на „ дюшекчиите” бе изтеглен отборът на Байерн Мюнхен.

След съвсем двучасово разискване на обстановката от УЕФА се оправдаха с „ техническа грешка” и анулираха жребия, като в това време прецизираха, че ще бъде изтеглен нов подобен. Той е плануван за 16:00 часа българско време и ще може да го наблюдавате онлайн в Gong.bg.

В обществените мрежи обаче най-вече го „ отнесе” посланикът на финала в Шампионска лига Андрей Аршавин, който помагаше при тегленето. Някои почитатели даже приканиха той да бъде задържан и закаран в полицейския сектор.

Вижте някои от най-забавните изявления в Twitter.

Cristiano in 2021:

- World Cup Qualification robbed
- Arshavin's error in the
— #UCL #NBA (@Twitugal)
Probably the most dramatic draw Andrei Arshavin has been at the centre of since Liverpool 4 Arsenal 4 in 2009.
— Henry Winter (@henrywinter)
I understand everyones anger though. If UEFA have any intergrity (they dont). They will do a re-draw. Arshavin should be led to the nearest police station too.
— Kam #8
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР