Минута мълчание беше обявена в Ню Йорк в памет на

...
Минута мълчание беше обявена в Ню Йорк в памет на
Коментари Харесай

Доналд и Мелания Тръмп почетоха жертвите от атентатите на 11 септември

Минута безмълвие беше оповестена в Ню Йорк в памет на жертвите на терористичните актове на 11 септември 2001 година – 2977 мъже, дами и деца . По традиция бяха прочетени имената на починалите, положени бяха венци и цветя пред особено направения мемориал.

11 септември: 16 години след жестоките атентати в Съединени американски щати

Няколко пъти присъстващите резервираха минута безмълвие – всякога в съответния час, когато преди 16 години терористи от „ Ал Кайда “ врязаха отвлечени самолети в Световния търговски център .
 Доналд и Мелания Тръмп БГНЕС
Президентът Доналд Тръмп, който е роден в Ню Йорк, взе участие в траурната гала пред Пентагона , където беше съпроводен от брачната половинка си Мелания. Там бяха също министърът на защитата Джим Матис и ръководителят на комитета на шеф щабовете военачалник Джон Данфорд.
 Доналд и Мелания Тръмп БГНЕС
Вицепрезидентът Майкъл пенс и вътрешният министър Райън Зинке участваха на церемонията в Шенксвил, щата Пенсилвания , в памет на 33-мата пасажери и 7-членния екипаж на отвлечения аероплан, който се разруши край града.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА УЖАСА ОТ ТЕРОРИСТИЧНАТА АТАКА В Съединени американски щати

Довечера от мемориала в Ню Йорк към небето ще се издигне 6-километров светлинен лъч , който ще очертае силуетите на кулите близнаци. 88 прожектора ще светят цяла нощ. По тематиката Идентифицираха останките на жертва от 11 септември след 16 години Водачът на Ал Кайда заплаши Съединени американски щати с " хиляди атентати " като този от 11 септември Джихадист оправдава атентатите от 11 септември в писмо до Обама
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР