Минута мълчание бе запазена запазена в памет на Хосе Антонио

...
Минута мълчание бе запазена запазена в памет на Хосе Антонио
Коментари Харесай

Футболистът Хосе Антонио Рейес загина в катастрофа! Финалът на ШЛ започна с минута мълчание!

Минута безмълвие бе непокътната запазена в памет на Хосе Антонио Рейес преди началото на финала в Шампионска лига нощес, откакто някогашният футболист на Арсенал, Реал Мадрид и Испания почина в автомобилна злополука на 35-годишна възраст.

Новината за гибелта на Хосе Антонио Рейес потресе целия футболен свят. Редица негови съотборници, противници и другари използваха обществените мрежи, с цел да изразят скръбта си от неочакваната загуба на футболиста.

Рейес стана прочут на необятната футболна общност с екипа на Севиля, преди да премине в Арсенал, където бе част от тима на „ Недосегаемите “ през сезон 2003-2004, преди да изкара интервали в мадридските Реал и Атлетико.

Испанската футболна федерация също по този начин удостовери, че ще има минута безмълвие преди всички публични дуели в страната този уикенд. От федерацията допълниха, че седемте мача от Сегунда Дивисион ще бъдат отсрочени, в това число Кадис-Екстремадура (клубът, за който той заигра през януари).

Рейес завоюва Висшата лига и ФА Къп с Арсенал, и влезе като запаса при загубата от Барселона във финала на Шампионска лига през 2006 година Офанзивният футболист победи със Севиля във Втора дивизия, като завоюва Лига Европа рекордните пет пъти - два пъти с Атлетико Мадрид и три пъти с андалусийци.

Той изигра 21 мача за националния тим на Испания сред 2003 и 2006 година, отбелязвайки четири попадения. Рейес завоюва домашните шампионски трофеи с Реал Мадрид и Бенфика, като след напускането си на Севиля през 2016 година, той игра в Еспаньол, Кордоба и китайския Синдзиен Тиеншан, преди да дойде в Екстремадура тази година като свободен сътрудник.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР