Минус 5 кг! Как ви звучи? Лесен начин да отслабнете

...
Минус 5 кг! Как ви звучи? Лесен начин да отслабнете
Коментари Харесай

Пиете си чашката вечерта, действа през нощта, след седмица сте 5 кг надолу!

Минус 5 кг! Как ви звучи?

Лесен метод да отслабнете


ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO

Голям плюс при избора на този способ за намаляване е, че това няма да ви навреди. Пийте и отслабвайте - това е цялата тактика. Тя отстранява освен наднормено тегло, само че също по този начин подадените шлаки. Тя усъвършенства общото здравословно положение и детоксикацията. Изгарянето на мазнини и рецептата за напитката е на основата на джинджифил и лимон.

 Пей hudey

Ще ви трябват

  • 1 ч.л. джинджифил на прахуляк
  • 1 лимон
  • 1 връзка магданоз
  • 0,5 л вода
  • 1 щипка канела
  • 1 с. л. оцет

 намаляване рецепта

Пийте рецептата за намаляване

В тенджера с вряща вода, прибавете всички нужни съставки (магданоз и надробен лимон) и варете в продължение на 5-10 минути. Прецедете бульона, изсипете в подобаващ съд и оставяте, до момента в който изстине. Трябва да се съхранява в ледник. Пийте напитката един път на ден преди лягане 150-200 мл. Това ще форсира метаболизма ви през нощта, както и ще се отрази на тежестта на идната седмица.

 артикули за намаляване

Продуктите за напитката са определени неслучайно. Лимонът подтиква храносмилането, а преди лягане е доста значимо, стомахът да няма тежки ястия.

 лимони за намаляване

Магданозът - прочут диуретик. Помага за понижаване на подуването и понижава задържането на непотребни течности. Не забравяйте, че задържането на вода в организма са мощно нежелано.

 магданоз намаляване

За изгодите от джинджифила в битката против наднорменото тегло то от дълго време е известно. Противовъзпалителните свойства, които оказват помощ за унищожаване на заболяване в храносмилателната система, както и да се отървете от паразити и отрови в дебелото черво.

 Ginger Lemon Диета

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР