Мино Райола не ограничи атаките си срещу Манчестър Юнайтед единственото

...
Мино Райола не ограничи атаките си срещу Манчестър Юнайтед единственото
Коментари Харесай

Райола скастри и Солскяер и обясни в какъв клуб ще отиде Холанд

Мино Райола не ограничи офанзивите си против Манчестър Юнайтед единственото с изявлението, че Пол Погба е трагичен на " Олд Трафорд " и е време да си тръгне. В същото изявление, което през днешния ден излезе в " Тутоспорт ", сътрудникът нападна мениджъра на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер поради Ерлинг Холанд, който преди време също беше покрай трансфер в Юнайтед, само че в последна сметка мина в Борусия (Дортмунд). След това Райола изясни, че за него не е вест, че Реал Мадрид има интерес към норвежеца. Агентът добави, че упоритостта на Холанд е да завоюва Шампионската лига, тъй че той някой ден ще премине в клуб, с който да реализира тази цел, като парите няма да имат значение за него.

" Холанд е като Ибра, когато той беше на 20 години. Солскяер е положително момче, само че сгреши с изявлението си, че Ерлинг е като Лукаку... Би било по-добре Солскяер да измисли метод, с който Погба да играе като първенец, вместо да приказва за Холанд ", съобщи Райола.

След това сътрудникът продължи с коментар за бъдещето на норвежеца: " Не мога да приказвам за неговата освобождаваща уговорка. Според слуховете Реал Мадрид го желае. Това не е нещо ново за мен, само че той сега е доста благополучен в Борусия. Ерлинг желае да завоюва Шампионската лига. Когато напусне сегашния си клуб, то ще е поради тази упоритост, а не поради пари ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР