Минкова заведе бебето на море в компанията на сестра си,

...
Минкова заведе бебето на море в компанията на сестра си,
Коментари Харесай

Теа и Наум ден преди годишнината си: Разделихме се - slava.bg

Минкова заведе бебето на море в компанията на сестра си, Шопов се отдаде на пристрастеността си към колите

Наум Шопов-младши и Теа Минкова стреснаха почитателите си онлайн, като разгласиха видео в обществените мрежи със заглавието „ Разделихме се “. За наслада на почитателите, те не са поели по разнообразни пътища в живота, а поотделно ще им се наложи да прекарат единствено към седмица.

В причина за това се трансформира планувано пътешестване на Теа и сестра й до морето, до момента в който звездата от „ Откраднат живот “ бе ангажиран с организирането на второто издание на Cars & Шопи.

„ Доста ми е необичайно да съм самичък. Апартаментът е спокоен. Няма с кого да се скараш, както се споделя “, намига Наум в последния клип от влога на двойката. Той признава, че за първи път се разделят за толкоз време с Теа, а и с дребната Амая, която е на плажа дружно с майка си. „ Това ни е много несвойствено “, добавя още екранният лекар Тасев, който ще забележим и в идния десети сезон на „ Откраднат живот “.

И до момента в който той бе ангажиран с разучаването на следващата доза забавни коли и с тренировки във фитнеса, нежната му половинка почива напълно по женски – традиция, която съблюдава още от дете със своята майка.

Видеото от „ раздялата “ на Теа и Наум се появи онлайн единствено ден преди двамата да посрещнат 8-ата годишнина, откогато са дружно. „ Често ни питат, по какъв начин съумяваме да съхраним връзките си толкоз години. Винаги давам отговор, че не знам. Ако случайно схвана къде се крие тайната ще реша, че мога да го направя още по-хубаво и ще прецакам всичко.

Обичаме се, караме се, смеем се, аз се нервирам, Наум се ядосва, приказваме си, пътуваме, грижим се за прелестно дете, хапваме здравословно, хапваме нездравословно, гледаме филми, аз приказвам доста, Наум не приказва въобще, спортуваме дружно, Наум спортува повече. Аз се нервирам, снимаме влогове, слушаме музика, затварям вратата на колата му мощно, той си оставя облеклата на всички места.... И по този начин цели 8 години. Искам да сме здрави и не желая нищо да трансформирам. Обичам те “, гласи посланието на Минкова по мотива.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР