Минка Сърнешка от БСП вече не е главен секретар в

...
Минка Сърнешка от БСП вече не е главен секретар в
Коментари Харесай

Смениха и главния секретар на Областна управа в Пловдив

Минка Сърнешка от Българска социалистическа партия към този момент не е основен секретар в регионалната администрация на Пловдив. Тя е била освободена от регионалния шеф Ангел Стоев още през вчерашния ден.
Прочетете още
На позицията Ангел Стоев е назначил назад като основен секретар Георги Янев, също някогашен чиновник на ДАНС. Той беше заменен от държавното управление на Кирил Петков месеци след клетвата и мястото му зае Минка Сърнешка от Българска социалистическа партия. Тя обаче е от твърдите поддръжници на Корнелия Нинова.

Припомняме, че ръководството на Ангел Стоев при предходното служебно държавно управление бе обвързвано и с тайнственост с освобождението му и повторното му назначение в границите на 48 часа. Той беше освободен с решение на Министерски съвет от 20.10.2022 година от поста. За губернатор беше назначена неговата заместничка - Даниела Николова – Кършева. На 21.10.2022 година обаче от Областна администрация изпратиха известие, че " Ангел Стоев остава на поста си ". На 22 октомври бе назначен още веднъж.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР