Министрите преди мен са извоювали средства за водите. Министерството е

...
Министрите преди мен са извоювали средства за водите. Министерството е
Коментари Харесай

Емил Димитров: Хората в Шумен мечтаят тръбите да се скъсат, за да им ги оправят от София

Министрите преди мен са извоювали средства за водите. Министерството е усвоило парите, те са тук – по планове. Това съобщи по време на дебатите по вота на съмнение министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

"Сега се оказва, че министър е изпил водата на Перник. Всеки идващ министър няма да желае да носи отговорност, с цел да не попадне в ареста ", сподели още той.

"Водопроводите са издигнати малко след 1950-та година. Няма по какъв начин да са в положително положение ", разяснява Димитров.

"Хората в Шумен мечтаят тръбите да се скъсат, с цел да дойдат от София и да им ги оправят. Кой направи всички тези обири. Кой компрометира мрежата. Кой взе решението да се мине единствено към язовир “Тича”. Знам отговора, който ще се даде – такова беше времето ", добави той по тематиката за повредите по довеждащия тръбопровод в Шумен.

"Преди избори нямаше проблем с водата, а след това какво вършим. Нямам телефон, по който споделям, дали през днешния ден ще има дъжд или сняг. За едни идва наказателна отговорност, за други никаква ", разкри екоминистърът.

"МОСВ ли изостави на произвола личните водоизточници на Ботевград? Или Министерство на околната среда и водите носи отговорност за качеството на водата? Министерство на околната среда и водите дава единствено позволение за водоподаването. Ако спираш водата - стачка, в случай че не я спреш - наказателна отговорност ", добави Димитров.

"В България не е разрешаван импорт на болнични боклуци нито от Европейски Съюз, нито от трети страни. Имало е камион, минал и аварирал в България – изгорели боклуците, а то какво излезе ", отговори той на въпрос на Българска социалистическа партия за болничните боклуци.

Драгомир Стойнев: Кризата с водата, въздуха и боклука е резултат от ръководството на ГЕРБ

Според него с тези изказвания единствено се основават внушения и неуравновесеност. "Вие направихте гражданска война, че в България са всичките болнични боклуци на света. Няма такова нещо. Нещо повече – ускоряваме контрола. Предстои въвеждане на система ", разяснява министърът на околната среда и водите.

"Всичко, което зависи от мен за новите европрограми, съм направил ", разкри екоминистърът. Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и сподели още, че на 30 януари е свикано съвещание на Висшия съвещателен съвет по водите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР