Министрите на премиера Тереза Мей продължават с предупрежденията, че разговорите

...
Министрите на премиера Тереза Мей продължават с предупрежденията, че разговорите
Коментари Харесай

Министър на Мей: Шансът за твърд Brexit е 60%

Министрите на премиера Тереза Мей не престават с предизвестията, че диалозите за Brexit може да приключат с неуспех. В неделя министърът на интернационалната търговия Лиам Фокс съобщи в изявление за Sunday Times, че " непримиримостта на Комисията ни тласка към липса на договорка ".

Правителството на Англия увеличи натиска над Европейски Съюз през последните седмици, настоявайки блокът да реалокира алените демаркационни линии и да реализира сългасие за Brexit. Част от тактиката на Лондон е да сътвори по-голям звук към планирането за излизане без договорка.

Фокс съобщи, че има 60% възможност от сходен излаз. Миналата седмица министърът на външните работи Джереми Хънт съобщи, че " се изправяме пред опцията за липса на договорка без да желаеме, инцидентно ".

Премиерът заяви, че през август и септември ще разгласява информация, която отразява общия проект за другите браншове при положение, че Англия напусне Европейски Съюз без договорка. Фокс счита, че подчертаването на заплахата от " тежък Brexit " дава повече мощ в договарянията на Лондон. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР