Министрите на отбраната на Израел и Русия - Авигдор Либерман

...
Министрите на отбраната на Израел и Русия - Авигдор Либерман
Коментари Харесай

Военните министри на Израел и Русия разговаряха по телефона

Министрите на защитата на Израел и Русия - Авигдор Либерман и Сергей Шойгу, се договориха в телефонен диалог през днешния ден за по-тясна съгласуваност сред военните на двете страни в Сирия и разискаха ситуацията в региона на Голанските възвишения, заяви пресслужбата на израелското военно министерство, представена от ТАСС.

Двустранният разговор ще продължи на разнообразни нива в околните дни, се споделя още в известието. Двамата министри размениха отзиви за събитията в Сирия и разискаха, в частност, комплицираната конюнктура на Голанските възвишения в региона на границата сред двете страни, споделя още пресслужбата на военното ведомство на еврейската страна.

ТАСС напомня, че по-рано през днешния ден телефонен диалог организираха съветският президент Владимир Путин и израелският министър председател Бенямин Нетаняху. Те разискаха ситуацията в Близкия изток и въпроси на уреждането на сирийската рецесия, заяви пресслужбата на Кремъл.

На 17 юли президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп на работна среща с членовете на Конгреса във Вашингтон заяви, че Русия, Съединени американски щати и Израел са задействали деен развой на тристранни договаряния, отнасящи се до Сирия и гарантирането на сигурността на еврейската страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР