Министрите на отбраната Георги Панайотов и на вътрешните работи Бойко

...
Министрите на отбраната Георги Панайотов и на вътрешните работи Бойко
Коментари Харесай

Рашков и Панайотов ще проверят ремонта на оградата по границата с Турция

Министрите на защитата Георги Панайотов и на вътрешните работи Бойко Рашков ще посетят на през днешния ден (4 ноември) сектор от българо-турската граница в региона на свиленградското село Сладун.

Двамата министри ще се срещнат с хода на почналите неотложни ремонтно-възстановителни действия на инженерното оборудване от възпрепятстващ вид в частта му, ситуирана наоколо до река Фишера, написа БГНЕС.
 Министерство на вътрешните работи сподели окаяното положение на оградата по границата ни с Турция (ВИДЕО) Министерство на вътрешните работи сподели окаяното положение на оградата по границата ни с Турция (ВИДЕО)
Оградата по границата ни с Турция тук-там е срязана, съборена, обрасла с шубраци и подпирана с камъни. Това излиза наяве от видеоклип...

На Сухопътните войски са предоставени неотложните ремонтно-възстановителни действия на инженерното оборудване от възпрепятстващ вид по българо-турската граница и прилежащия път. Те се правят по взаимен проект, направен от Главна дирекция „ Гранична полиция ” и Командването на Сухопътните войски. В осъществяване на проекта от 29 октомври 20 военнослужещи от състава на 55-и инженерен полк със 7 профилирани машини започнаха работа по възобновяване на целостта на оборудването в региона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР