Министрите на финансите Владислав Горанов, на вътрешните работи Младен Маринов

...
Министрите на финансите Владислав Горанов, на вътрешните работи Младен Маринов
Коментари Харесай

На прощаване ГЕРБ гони трима министри - били на Пеевски

Министрите на финансите Владислав Горанов, на вътрешните работи Младен Маринов и на стопанската система Емил Караниколов подават оставки. Те са поискани от премиера Бойко Борисов сле среща с регионалните координатори на ГЕРБ. Мотивът да се вземат оставките на тримата е, че имената им се обвързват с Движение за права и свободи и депутата от партията Делян Пеевски.

Тримата заявили, че са подготвени да се отдръпват неотложно и ще го създадат публично в четвъртък.

Тожва излиза наяве от известия на партия ГЕРБ и на държавната пресслужба.

По време на срещата координаторите на партията желаеха от Борисов освобождението на тримата министри с претекста – оборване на внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в директна взаимозависимост от Движение за права и свободи и Делян Пеевски. Според регионалните координатори ГЕРБ несправедливо търпи негативи поради спекулациите в обвързване с Движение за права и свободи, написа в известието от партията.

От ГЕРБ декларират, че партията прави оценка високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов за приемането на България в чакалнята на еврозоната и водената политика на финансова непоклатимост. По време на срещата беше дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов, под чието управление Министерство на вътрешните работи означи положителни резултати в битката с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на опиати. Беше оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов за нарастването на задграничните вложения в България.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР