Министрите на енергетиката на Русия и САЩ, Александър Новак и

...
Министрите на енергетиката на Русия и САЩ, Александър Новак и
Коментари Харесай

Министрите на енергетиката на Русия и САЩ ще се срещнат на 13 септември в Москва


Министрите на енергетиката на Русия и Съединени американски щати, Александър Новак и Рик Пери ще се срещнат на 13 септември в Москва и ще обсъдят бъдещите наказания във връзка с Иран и въпросите, свързани с газопровода „ Северен поток 2 “. Това излиза наяве от известия на съветските медии, базирайки се на министъра на енергетиката на Русия Александър Новак в коридорите на Източния стопански конгрес.

„ Темите на срещата са свързани със съдействието в региона на енергетиката, енергийната успеваемост, възобновяване на взаимоотношенията в региона на енергийния разговор. Разбира се, ще приказваме за обстановката на пазара на нефт и газ. Ще обсъдим строителството на инфраструктура (газова, в частност газопровода „ Северен поток 2 “). По думите му, самодейността за срещата е била и на двете страни.

„ Миналия път ние обсъждахме тези последици от глобите за Иран, които биха могли да повлияят на международните пазари, и които Съединени американски щати възнамеряват да вкарат от ноември. Мисля да засегнем тази тематика, защото тя въздейства доста мощно върху упованията на пазарите. По думите му, Иран не се е обръщал към Русия за ходатайство при договарянията.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР