Министрите да подготвят своите отчети за свършеното, защото служебният кабинет

...
Министрите да подготвят своите отчети за свършеното, защото служебният кабинет
Коментари Харесай

Гълъб Донев към министрите: Краят на нашия мандат наближава


Министрите да приготвят своите доклади за свършеното, тъй като служебният кабинет е към своя край. Това прикани служебният министър председател , на първото съвещание на Министерския съвет за тази година.

С къса новогодишна тирада стартира служебният министър председател Гълъб Донев първото съвещание на Министерския съвет за тази година. Той пожела на всички българи дни, в които към общото ни богатство да ни водят справедливите решения.

Донев обърна внимание и на втория мандат за сформиране на държавно управление, който към този момент е в ръцете на претендента за министър председател от „ Продължаваме промяната “ учен Николай Денков. И акцентира, че краят на кабинетът Донев идва, а по тази причина всички министри би трябвало да приготвят доклад за свършеното до момента.

„ Призовавам да подготвим всеки в своята сфера на подготвеност и отговорност къс и явен доклад за свършеното от август до в този момент с акцент върху решенията, които са се отразили позитивно върху живота на хората в България. Докато подготвяте доклада си и 6-годишно дете би трябвало да ви разбере “, сподели още служебният министър председател.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР