Министрите бяха критикувани за ужасно неадекватни“ усилия да спрат лодките,

...
Министрите бяха критикувани за ужасно неадекватни“ усилия да спрат лодките,
Коментари Харесай

Бежанците предприемат опасни пътувания до Ламанша, тъй като „ужасно неадекватните“ тори блокират безопасни маршрути

Министрите бяха подложени на критика за „ извънредно несъответстващи “ старания да спрат лодките, откакто не съумяха да обезпечат повече безвредни направления, както дадоха обещание.

Активистите на акцията упрекнаха държавното управление, че подценява „ незабавната потребност “ от законни способи, посредством които хора, бягащи от война или гонене, да могат да стигнат до Обединеното кралство. Те споделят, че в случай че Риши Сунак е сериозен да спре рисковите пресичания на Ламанша, той би трябвало да обезпечи различни способи за кандидатстване за леговище. Критиците настояват, че бежанците от множеството елементи на света нямат безвреден метод да стигнат до Англия - което значи, че повече вършат рисковото пътешестване.

Въпреки че държавното управление даде обещание да разгласи нови безвредни и законни направления, отчет, оповестен през днешния ден, не съумя разгласи всяка. В нов документ на Министерството на вътрешните работи се споделя, че проектите за ограничение на броя на търсещите леговище ще бъдат показани на депутатите до лятото - след което ще бъдат предложе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР