Министерството, отговарящо за българското европредседателство, е избрало агенция, която да

...
Министерството, отговарящо за българското европредседателство, е избрало агенция, която да
Коментари Харесай

Ясно е кой ще се грижи за медийното обслужване на европредседателството

Министерството, отговарящо за българското европредседателство, е избрало организация, която да дава отговор за медийното обслужване на идните събития
Победителят в поръчката за 370 000 лева е консорциумът ДЗЗД МЕДИА Европейски Съюз, в който влизат " Диджитал Ай Ди " АД и " От-До Консулт " ООД.
Изпълнителят ще би трябвало да извърши медия обмисляне по повод ннационални и районни печатни и интернет медии, и обществени мрежи, в това число да приготви, провежда и популяризира изявления, интернет банери и клипове в печатни, онлайн и обществени медии.
От консорциума ще се чака да дава и контент разбор на изявленията за всеки месец на работа.
Периода на медийното обслужване е от 1 януари 2018 година до 30 юли 2018 година - т.е. ще завърши един месец след края на българското председателство.
Офертата на ДЗЗД МЕДИА Европейски Съюз е с близка стойност до прогнозната цена, планувана от Министерството на българското председателство, която беше в разбер на 375 000 лева без Данък добавена стойност.
Процедурата по желание на организация за медийно обслужване стартира в края на август, като договорът с спечелилия е подписан на 29 ноември 2017 година Решението е оповестено в регистъра на публичните поръчки в понеделник, 4 декември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР