Министерството на земеделието и храните публикува за обществено обсъждане проект

...
Министерството на земеделието и храните публикува за обществено обсъждане проект
Коментари Харесай

По-малко административната тежест по подмярка 4.1



Министерството на земеделието и храните разгласява за публично разискване план на заповеди за изменение на Насоки за кандидатстване по две процедури - BG06RDNP001-4.012 и BG06RDNP001-4.008 от подмярка 4.1 „ Инвестиции в аграрни стопанства “ от Програмата за развиване на селските региони за интервала 2014 - 2020 година (ПРСР).

Изменението е обвързвано с смяна в изискванията за осъществяване и по-конкретно актуализиране на изискуемите от претендентите документи използвани при подаване на претенции за заплащания. С изменението ще се понижи административната тежест, като ще отпаднат или ще се актуализират част от изискуемите документи, които бенефициентите по процедурата ползват при подаване на настояванията за заплащане по изпълнени планове.

Актуализацията има за цел да улесни процеса по подготовката на претенции за заплащане и усъвършенстване на периодите за погашение на помощта.

Всички заинтригувани жители, организации, физически и юридически лица могат да изпращат своите оферти и мнения по направеното предложение на електронен адрес:.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР