Министерството на здравеопазването възобновява обществената поръчка с предмет: Избор на

...
Министерството на здравеопазването възобновява обществената поръчка с предмет: Избор на
Коментари Харесай

МЗ възобновява поръчката за национална детска болница

Министерството на опазването на здравето възобновява публичната поръчка с предмет: „ Избор на реализатор за осъществяване на инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на Национална многопрофилна детска болница “, оповестиха от ведомството.
Това става допустимо откакто с Определение № 965/05.09.2019 година на Комисията за защита на конкуренцията беше оставено без почитание настояването за налагане на краткотрайна мярка " прекъсване на процедурата " по публичната поръчка за осъществяване на инженеринг на Национална многопрофилна детска болница.
Определението на Комисия за защита на конкуренцията не е обжалвано пред Върховния административен съд и към сегашния миг е влезнало в действие.
Крайният период за подаване на офертите се удължава до 15.10.2019 година Постъпилите оферти ще бъдат отворени на обществено съвещание, което ще се организира в постройката на Министерството на здравеопазването, на площад " Света Неделя “ № 5 от 11:00 часа на 16.10.2019 година
На общественото съвещание могат да участват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на медиите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР