Министерството на здравеопазването обяви конкурс за директор на дирекция „Търговски

...
Министерството на здравеопазването обяви конкурс за директор на дирекция „Търговски
Коментари Харесай

МЗ търси шеф на дирекция „Търговски дружества и собственост“

Министерството на опазването на здравето разгласи конкурс за шеф на дирекция „ Търговски сдружения и благосъстоятелност “ във ведомството.

Сред отговорностите на шефа са подкрепяне министъра на опазването на здравето при ръководството на комерсиалните сдружения с държавно присъединяване в капитала, ръководството на собствеността на министерството и реализирането на капиталовата политика на министерството.

Кандидатите би трябвало да са със степен магистър по право, стопанска система или администрация и ръководство. С преимущество ще са тези от тях, които имат добита юридическа дееспособност, опит в региона на капиталовия развой, опит в региона на ръководството и разпореждането с имоти-държавна благосъстоятелност, както и опит в региона на ръководството на търговски сдружения с държавно присъединяване в капитала.

Заплащането ще бъде несъмнено при назначение, като то ще е в границите от 1000 лева до 4300 лева

За присъединяване в състезанието искащите би трябвало да показват идея за стратегическо ръководство на тематика „ Стратегия за ръководство на комерсиалните сдружения с държавно присъединяване в капитала от системата на опазването на здравето, проблеми и провокации “, а вторият стадий от него ще е осъществяване на изявление, излиза наяве още от обявлението.

Документите се подават до 6 юни 2022 г.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР