Министерството на здравеопазването на Подмосковието съобщи за състоянието на двегодишно

...
Министерството на здравеопазването на Подмосковието съобщи за състоянието на двегодишно
Коментари Харесай

Маймуна нападна 2-годишно момиченце, детето е в реанимация ВИДЕО

Министерството на опазването на здравето на Подмосковието заяви за положението на двегодишно момиченце, ухапано от маймуна. Според ведомството детето е в тежко положение, диагностицирано е и сега лекарите му оказват цялата нужна помощ.

" Тя е в реанимация ", сподели в изявление за медиите дъщерята на два пъти Героя на Съюз на съветските социалистически републики космонавта Валерий Рюмин Виктория. Именно в къщата й живеят познати от Харков - фамилна двойка с дете.
Както прецизира REN TV, случаят е станал в Терпигориево, където животното е съумяло да избяга от домашния зоопарк от притежателите си и да си проправи път към прилежащия регион. Двегодишното момиченце, което било нападнато от животното, било с родителите си. Те са съумели незабавно да изтръгнат детето от маймуната.
В резултат на това детето е потърпевшо тежко от ухапвания - момиченцето е с прорезни рани по ръцете и краката.

Според Рюмина не е отговорно самото животно, а неговите притежатели, притежателите на зоопарка, които си играят с рискови животни като с играчки.

В същото време маймуната не беше хваната незабавно, тя се изкачила на площадката на фамилията и плашела жителите на селото през целия ден.

Моментът на нападението над 2-годишната Паулина е уловен на видео.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР