Министерството на здравеопазването изпрати сигнал до директора на Главна дирекция

...
Министерството на здравеопазването изпрати сигнал до директора на Главна дирекция
Коментари Харесай

Замесиха здравното министерство и БНТ в лъжа с опасно лекарство срещу високо кръвно

Министерството на опазването на здравето изпрати сигнал до шефа на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " Главен комисар Ивайло Спиридонов и до комисар Явор Колев, шеф на отдел " Компютърни закононарушения " към ГДБОП.
Причината са спекулации с името на заместник-министъра на опазването на здравето Светлана Йорданова, с институцията Министерство на здравеопазването и с Българската национална телевизия за продажба на артикули .

Това се споделя в известие на Министерството на здравеопазването, откъдето упорстват навреме да бъдат подхванати всички законови дейности за идентифициране на източника на подправената информация и за подвеждането му под отговорност.
Министерство на здравеопазването осведоми всички български жителите, че министерството по никакъв метод не промотира, нито пък продава лекарствени артикули и хранителни добавки посредством интернет уеб сайтове, както и че министерството не основава медикаменти, нито пък има аптеки (в това число и аптеки за онлайн търговия).
Сайтове като този - предмет на сегашния сигнал - съдържат изрично погрешна информация и вършат внушения, които са рискови за потребителите, а могат да бъдат и рискови за тяхното здраве.
Здравното министерство моли към всеки жител, натъкнал се на подправен уебсайт на институцията, на уеб сайтове за онлайн продажба на добавки и медикаменти, спекулиращи с институцията Министерство на здравеопазването, да подаде сигнал на имейл адрес: [email protected] или да се обърне към способените органи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР