Министерството на вътрешните работи в Република Северна Македония води разследване

...
Министерството на вътрешните работи в Република Северна Македония води разследване
Коментари Харесай

Ковачевски обясни на Петков за инцидента с разкъсаните ленти на българските венци за Гоце Делчев

Министерството на вътрешните работи в Република Северна Македония води следствие по случая със свалените и скъсани ленти от венците, които българската делегация постави на гроба на Гоце Делчев по време на отбелязването на 150-годишнината от рождението му в Скопие. За това е уведомил министър председателят Димитър Ковачевски в телефонен диалог с българския министър председател Кирил Петков, осведомят македонските медии, представени от Българска телеграфна агенция.

Петков се е интересувал и от случая в Битоля, където беше счупено стъклото на обект, стопанисван от секретаря на КЦ " Иван Михайлов ".
" В Битоля, съгласно известието на Министерство на вътрешните работи, се оказа, че не става дума за политически случай, а за случай, стимулиран от персонални аргументи, за които лицето, което го е направило, към този момент е дало изказване ", сподели Ковачевски.

Той уточни, че министерствата на външните работи на Република Македония и България дават отговор за отворените политически въпроси и те ще имат среща на 10 и 11 февруари.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР