Министерството на вътрешните работи уведомява жителите и пребиваващите на територията

...
Министерството на вътрешните работи уведомява жителите и пребиваващите на територията
Коментари Харесай

Тест на Националната система за ранно предупреждение и оповестяване на 1 април

Министерството на вътрешните работи уведомява жителите и пребиваващите на територията на София, Бургас, Варна, Кърджали, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Русе, Смолян, Враца и обитаемоте места в 30-километровата зона към АЕЦ „ Козлодуй “, Стара Загора, Гълъбово, Царево, Ахтопол, с. Лозенец и Шабла, че в четвъртък, 1 април, от 11 часа ще бъде задействана посредством лъчение на националните сигнали за паника и завършек на паниката. Сигналите ще бъдат придружени от гласова информация. Целта на тренировката е инспекция на техническото положение на националната система и образование на популацията за различаване на сигналите.
От Министерство на вътрешните работи напомнят, че Националната система за ранно предизвестие и обявяване бива тествана два пъти годишно - в първия работен ден на месеците април и октомври в 11 часа, посредством задействане на акустичните сигнали.
 Тест на сирените за ранно предизвестие Тест на сирените за ранно предизвестие
Днес, 1 април, в 13:00 часа ще бъде задействана система от сирени за ранно предизвестие и обявяване на популацията в градовете Соф...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР