Министерството на вътрешните работи ще възложи ремонта на оградата по

...
Министерството на вътрешните работи ще възложи ремонта на оградата по
Коментари Харесай

Министерството на отбраната ще ремонтира оградата по границата ни с Турция |

Министерството на вътрешните работи ще разпореди ремонта на оградата по българо-турската граница на Министерството на защитата, оповестява БНР. 

Служебното държавно управление отпусна 5 милиона лв. за ремонт, откакто през септември беше решено Министерство на вътрешните работи да стопанисва оградата. Досега оборудването беше обществена държавна благосъстоятелност, за която отговаряха регионалните шефове на Ямбол, Хасково и Бургас.

По думите на министър Бойко Рашков " това е тактически вярно ", защото няма да се подписват контракти с външни компании. Рашков чака ремонтът да стартира в границите на мандата на служебният кабинет.

Надопълнителни 67 млн. лева лева. за бюджетите на Министерство на вътрешните работи и министерството на защитата поради засиления мигрантски напън. 

От оповестена стенограма на съвещанието излиза наяве още, че служебното държавно управление няма да дефинира концесионерите на 7 морски плажа. Мотивът за това е, че процедурата е стартирана от постоянно държавно управление и би трябвало да бъде довършена също от постоянен кабинет. Освен това летния сезон за тази година е завършил, а Министерството на финансите възразява против препоръчаните ниски концесионни хонорари.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР