Министерството на външните работи на Република България приветства решението на

...
Министерството на външните работи на Република България приветства решението на
Коментари Харесай

МВнР приветства решението на Македония да ратифицира Договора за добросъседство с България

Министерството на външните работи на Република България приветства решението на Народното събрание на Република Македония да ратифицира Договора за другарство, добросъседство и съдействие сред двете страни, оповестиха от дипломатическата ни централа.

С този акт се удостоверява волята за създаване на добросъседски връзки, които са значим детайл от европейската вероятност на всички страни от Западните Балкани. Република България ще продължи да бъде дейна в поддръжката си за европейската интеграция на Република Македония.

Това е стратегически избор на нашата страна, залегнал и в целите на българското Председателство на Съвета на Европейски Съюз. Договорът за другарство, добросъседство и съдействие с Република Македония е учреден на споделени европейски полезности, които вършат района по-единен и по-силен, приключва документът на Министерство на външните работи.

Днес депутатите от Народното събрание в Скопие утвърдиха подписания на 1 август от българския министър председател Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и македонския му сътрудник Зоран Заев основен документ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР