Министерството на външните работи на Норвегия ни информира с нота

...
Министерството на външните работи на Норвегия ни информира с нота
Коментари Харесай

Норвегия разреши разкриване на избирателни секции и извън посолството ни в Осло

Министерството на външните работи на Норвегия ни осведоми с нота на 23 март 2021 година за предоставяне на единодушие за образуване на изборите на 4 април 2021 година и отвън посолството ни в Осло. В нотата се прецизира, че единодушието се дава за разкриване на изборни секции в посочените от посолството 9 обитаеми места и адреси, заяви Министерство на външните работи.
още веднъж обръщат внимание върху нуждата от координиране с Норвежкия институт по публично здраве на медицински протокол за надзор на разпространяването на COVID-19 по време на изборния ден, което задачата ни в Осло към този момент е направила. Посочва се и нуждата от съблюдаване на всички въведени в Норвегия противоепидемични ограничения от всички участници в изборния развой.
 Норвежкият парламент стана жертва на хакерска атака Норвежкият парламент стана жертва на хакерска атака
Парламентът на Норвегия е станал жертва на хакери поради проблеми в софтуера на компания Microsoft Exchange Server, заяви Норвежкото т...
Полученото единодушие от норвежките управляващи за образуване на изборите и отвън постройката на дипломатическото ни посланичество в Осло е заключителната част от цялостната за производство на изборите на територията на Норвегия. В страната ще бъдат разкрити общо 10 изборни секции – в Осло, Ставангер, Хамар, Трондхайм, Тромсьо, Систранда, Сандефьорд, Олесунд, Будьо и Берген.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР