Министерството на външните работи на ни информира, че като част

...
Министерството на външните работи на ни информира, че като част
Коментари Харесай

Германия с мерки за пристигащите и от София-град, Сливен и Разград

Министерството на външните работи на ни осведоми, че като част от предварителната защита против ковид от събота, 24 октомври 2020 година, страната вкарва ограничения по отношение на идващите от нови три области на България - София-град, Разград и Сливен . Причината - разпространяването на. Това оповестяват от българското Външно министерство.
Трите области от през днешния ден са добавени в „ Списъка на рисковите области “ на института „ Робърт Кох “, в който към този момент участват и областите Благоевград и Търговище .
За всички, които идват в Германия от и през последните 14 дни са имали престой в „ рискова област “, е в действие наложително условие за тест за ковид . Той може да бъде изработен и отвън Германия, само че в границите на 48 часа преди влизане на немска територия.
Само съществуването на негативен тест е съображение за освобождение от 14-дневна домашна .
Карантина не се ползва за пътували пренос през „ рисков регион “.
Пълният лист на рисковите области жителите могат да видят.
Припомняме, че всяка федерална провинция в Германия ползва правилото за карантината в съгласуван с локалните особености на разпространяването на ковид тип. В тази връзка предлагаме на жителите да ревизират авансово настоящите характерни условия за съответната провинция, към която пътуват.
 Д-р Данчо Пенчев: Всички лечебни заведения в София би трябвало да обособят Коронавирус зона до понеделник(ВИДЕО) Д-р Данчо Пенчев: Всички лечебни заведения в София би трябвало да обособят Коронавирус зона до понеделник(ВИДЕО)
До края на деня столично РЗИ ще издаде заповед всички лечебни заведения за доболнична помощ на територията на София до понеделник тряб...
При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с консулските ни служби в Германия на следните телефони и имейли:
Посолство на Република България във Берлин:
+49 30 201 09 22
[email protected]
Генерално консулство на Република България във Франкфурт:
 Кое е 4-тото Д в битката с ковид на проф. Тодор Кантарджиев Кое е 4-тото Д в битката с ковид на проф. Тодор Кантарджиев
Проф. Тодор Кантарджиев доразви правилото за 3-те Д в битката с ковид, което беше негов патент, и добави 4-то Д. Кое ето? " Прол...
+49 69 509278 1320, +49 69 509278 13 10
[email protected]
Генералното консулство на Република България във Мюнхен:
+49 89 171 176 14; +49 89 171 176 15, +49 172 888 10 56
[email protected]
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР