Министерството на външните работи на Китай обвини Съединените щати, че

...
Министерството на външните работи на Китай обвини Съединените щати, че
Коментари Харесай

Китай обвини САЩ, че постоянно обръщат палачинката в търговските преговори

Министерството на външните работи на Китай упрекна Съединените щати, че през последната година непрекъснато " обръщат палачинката " и че прогрес в комерсиалните договаряния може да бъде реализиран единствено в случай че Вашингтон покаже задоволително откровеност , оповестява БиБиСи.

Говорителят на външното министерство Хуа Чунин направи забележките по време на брифинг. Точно когато започнаха диалозите, Тръмп разгласява серия от туитове против Китай .

Главният редактор на китайската медия " Глобал таймс " Ху Ксинин разяснява в Туитър, че " въз основа на това, което знам, китайските и американските договарящи организираха ефикасен и градивен бездънен продан в сряда. Двете страни разискаха увеличение на закупуването на селскостопански артикули в Съединени американски щати и американската страна се съгласи да сътвори удобни условия за това. Те ще проведат бъдещи диалози. "
 Тръмп предизвести Китай да не чакат победа на демократите в Съединени американски щати
Тръмп предизвести Китай да не чакат победа на демократите в Съединени американски щати

" Тръмп изненада и блокира Китай, а Съединени американски щати се оправят отлично ", Китай губи милиони работни места

Китай припомня на КНДР и Съединени американски щати за нуждата от нуклеарно разоръжаване след изстрелването на ракети от Пхенян . Чунин акцентира, че процесът на решение на казуса с Корейския полуостров е на основен стадий.

Съединените щати и КНДР би трябвало да продължат да работят дружно за поощряване на процеса на Корейския полуостров, за да се поддържа мир в района .

" Процесът на политическо споразумяване на казуса с Корейския полуостров е на основен стадий. Надяваме се, че заинтригуваните страни ще оценят актуалната удобна обстановка и ще допринесат за нуклеарното разоръжаване на Корейския полуостров и ще положат дейни старания за поддържане на мира в района ", изяснява тя.

По-рано Съвместните началници на щабове на въоръжените сили на Република Корея оповестиха, че КНДР изстреля две балистични ракети с дребен обхват, които са прелетели 250 км .
 Северна Корея изстреля още две балистични ракети
Северна Корея изстреля още две балистични ракети

Те са прелетели 250 км и са паднали в морето...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР