Министерството на външните работи на Естония потвърди, че белгийската полиция

...
Министерството на външните работи на Естония потвърди, че белгийската полиция
Коментари Харесай

Естонски дипломат сред участниците в секс партито в Брюксел

Министерството на външните работи на Естония удостовери, че белгийската полиция е задържала естонски посланик поради нарушаване на въведените в Белгия ограничавания. Той е бил измежду участниците на добилото скандална популярност.
" Дипломатът е взел участие в мероприятието като частно лице. Той съжалява и се извинява, че е нарушил настоящите в Белгия ограничавания “, се споделя в прессъобщение на външнополитическото ведомство, предадено от портала „ Делфи “.
 Дахер Ламот: Политици, описващи се като хомофоби, кръстосват мъжки шпаги в Брюксел Дахер Ламот: Политици, описващи се като хомофоби, кръстосват мъжки " шпаги " в Брюксел
" Какво да ви кажа, другари? Живеем в свят, където короната е минимум странното нещо. Крайното/популистко дясно е също толкоз извр...
По информация на естонските медии, дипломатът е бил консултант в Европейския парламент, а преди този момент е работил в представителството на Естония в НАТО.
БГНЕС напомня, че двадесет и пет душиэ са били арестувани в петък вечерта по време на колективен секс в апартамент в центъра на Брюксел. Сред участниците е имало дипломати и народен представител от Европейския парламент.
По-късно стана ясно, че единият от арестуваните е евродепутатът е Йозеф Сайер, прочут с ултраконсервативните си възгледи, който след това подаде оставка.
На всички присъстващи е наложена санкция от 250 евро, защото празненството е нарушило а. Полицията е разкрила и опиати на местопроизшествието. За случая са известени прокуратурата и кметът на Брюксел.
 Полицейски час в Брюксел, магазините ще затварят в 20 часа Полицейски час в Брюксел, магазините ще затварят в 20 часа
Властите в Брюксел взеха решение през днешния ден да вкарат полицейски час от 22 ч. в района и разпоредиха магазините да затварят в 20 ч., оповестява btv....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР