Министерството на външните работи информира за ограниченията в придвижването в

...
Министерството на външните работи информира за ограниченията в придвижването в
Коментари Харесай

Въведоха ограничения в придвижването в Мексико и страните от Централна Америка

Министерството на външните работи осведоми за рестриктивните мерки в напредването в страните от Централна Америка и Мексико по отношение на разпространяването на Covid-19.

Мексико : Единствените направления за пътешестване до страната са въздушни. Мексико не е въвело ограничавания върху въздушния превоз. Въпреки че няма въведени ограничения на национално равнище, множеството университети взеха независими решения да преустановят занятия до нормализиране на ситуацията. Подобни решения взеха и уредници на спортни и културни събития.

Ел Салвадор : Въведена е възбрана за влизане в страната на всички задгранични жители, които не са дипломатически чиновници или нямат непрекъснато престояване. Единствените вероятни направления са въздушни. Ел Салвадор няма директни полети до Европа. Възможни обходни направления са през Мексико и Съединени американски щати. Въведена е карантина в цялата страна за интервал от 21 дни. Отменени са обществени събития и образователни занятия. На 14 март управляващите оповестиха червен код на територията на цялата страна. Ограничава се активността на обществени и частни институции.

Хондурас : Въведени са ограничавания за влизане на лица, идващи от Германия, Испания, Франция, Италия, Република Корея, Иран и Китай. Единствените вероятни направления са въздушни. Хондурас няма директни полети до Европа. Обходните направления са през Ел Салвадор и Съединени американски щати.

Никарагуа : Единствените вероятни направления са въздушни. Никарагуа няма директни полети до Европа. Обходните направления са през Мексико и Съединени американски щати.

Панама : Въведени са по-стриктен граничен надзор и ограничавания за пътуващи от Китай, Република Корея, Иран и европейските страни. Наложена е възбрана за пътешестване на всички държавни чиновници. Временно е наложена възбрана за всички полети от Европа. Единствените вероятни направления са въздушни. След въвеждането на възбраната за Европа, единствените обходни направления са през други латиноамерикански страни или Съединени американски щати. Въведена е изключително състояние в цялата страна за интервал до 5 април. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР