Министерството на външните работи и на международното сътрудничество на Италия

...
Министерството на външните работи и на международното сътрудничество на Италия
Коментари Харесай

МВнР: Италия ще признава изтекли български лични документи

" Министерството на външните работи и на интернационалното съдействие на Италия ни уведоми, че страната ще признава за годни българските документи за идентичност, чийто период изтича в интервала 13 март 2020 година -31 октомври 2020 година, за период от шест месеца от датата на приключване на документите ", оповестиха от Министерство на външните работи.
По инструкции на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева ръководителите на всички български задгранични представителства желаеха от страните, в които са упълномощени, по изключение да позволяват на българските жители да се прибират в България, даже в случай че документите им за идентичност са изтекли. България реципрочно ще пропуща техните жители с изтекли документи.
Към днешна дата още 28 страни са удостоверили, че в изискванията на пандемията от ковид ще признават и пропущат на излизане от територията им български жители с изтекли персонални документи в интервала 13 март - 31 октомври 2020 година Други 14 страни признават със специфични условия или със специфични периоди изтекли български персонални документи. Пълният им лист е оповестен на формалната интернет-страница на Министерство на външните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР