Министерството на туризма търси изпълнители на обществена поръчка за изработката

...
Министерството на туризма търси изпълнители на обществена поръчка за изработката
Коментари Харесай

Рекламни видеоклипове - България като туристическа дестинация

Министерството на туризма търси реализатори на социална поръчка за направата на рекламни видеоклипове, а бюджетът е повече от пестелив. За седем 30-секундни клипа ще бъдат платени до 44 400 лева, с Данък добавена стойност или малко над 6300 лева за един брой. Средните цени за изработването на 30-секундни рекламни клипове варират сред 15 000 и 20 000 лева, съобщи БГНЕС.

Един от клиповете би трябвало да е имиджов за България като туристическа дестинация с разнородни благоприятни условия за отмора. Останалите шест клипа ще са със следната тема: “култура ” – българска история, кирилица, манастири и църкви, обекти под закрилата на ЮНЕСКО; “природа ” – авантюристичен, еко и селски туризъм; “спорт ” – благоприятни условия за упражняване на разнообразни типове спорт и посещаване на спортни събития; “зимен туризъм ” – курорти и благоприятни условия за зимен спорт; “летен туризъм ” – курорти и благоприятни условия за летен отдих; “балнео, СПА, озравителен туризъм ” – презентация на страната като водеща СПА-дестинация.

Клиповете би трябвало да са с резолюция HD/4K и да са подобаващи за издание в интернет. Материалите би трябвало да имат музикално оформление, дикторски глас и надписи на шест езика – български, британски, френски, немски, съветски и испански, както и да включват туристическото лого на страната. Победител ще е претендентът, който предложи най-ниска цена за направа, срокът за подаване на предложения е 31 юли 2017 година, а клиповете би трябвало да са подготвени до 30 дни след подписването на контракт. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР