Министерството на туризма ще подкрепи българското участие на Евровизия 2021.

...
Министерството на туризма ще подкрепи българското участие на Евровизия 2021.
Коментари Харесай

Министерството на туризма подкрепя проекта Евровизия в България през 2021 година

Министерството на туризма ще поддържа българското присъединяване на Евровизия 2021. От ведомството показаха, че песенният конкурс съставлява значим имиджов план за лицето на България в света и е опция за реклама на страната ни в най-гледаното телевизионно време в Европа.
Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова организира работна среща с българския представител на състезанието тази година Виктория Георгиева. На нея госпожа Николова показа, че състезанието съставлява доста добра платформа да представим и покажем България като първокласен туристически бранд и привлекателна туристическа дестинация през четирите сезона.

„ С екипа на Министерството на туризма използваме разнообразни принадлежности и новаторски подходи за осъществяване на културна дипломация на всевъзможни равнища. За нас Евровизия е опция да притеглим туристи от нови или да разтеглим наличието си на одобрени пазари посредством многообразието от практикуването на разнообразни типове туризъм на релативно компактна територия. С присъединяване на Евровизия имаме опция да разпространяваме както гениите у нас, по този начин и разнообразните естествени и културно-исторически благосъстояния на страната ни ", съобщи вицепремиерът Марияна Николова. Според нея състезанието ще ни даде неповторимата опция да отправим обръщение към евентуалните туристи, че България е сигурна и здравословна дестинация за пътувания.

Участието на страната ни се осъществя като публично-частно партньорство сред Българската национална телевизия и Ligna Group. През тази година екипът, реализиращ българското присъединяване на Евровизия работи по извънредно амбициозна стратегия, включваща издаването на нов албум с шест песни за Евровизия, платформа за противоположна връзка, специфичен концерт за представянето на определената ария, общо седем музикални видеоклипа и подготовка с някои от най-хубавите телевизионни и музикални експерти в Европа.

Изпълнителният шеф от страна на Лигна Груп Геновева Христова съобщи, че не се щадят старания, с цел да може страната ни да се показа с първокласен план на състезанието. „ Ние сме приели това като социална задача и по тази причина е значимо да създадем допустимо най-хубавото за българското присъединяване на Евровизия. Благодарна съм на всички наши сътрудници, без които това нямаше да бъде допустимо. Вярвам, че по този метод демонстрираме един нов модел освен на финансиране на музикални и културни планове в страната ни, само че и нещо надалеч по-важно - по какъв начин да ги сложим в по-широк подтекст и да извлечем спомагателна стойност за обществото. Ето за какво представянето освен на Виктория, само че и на България като бранд е извънредно значимо и това ни задължава да работим на най-хубавото допустимо равнище, което ни разрешават силите. "

Част от тактиката за проявление на модерното лице на България е привличането на новаторски български компании, които са сполучливо показани на задграничните пазари. За втора поредна година общоприет спонсор на българското присъединяване в музикалния конкурс е българската финтех компания iCard, която поддържа Виктория и има вяра в нейния триумф.
„ За нас е чест да поддържаме гений като Виктория по пътя към извоюването на едно от най-престижните музикални оценки. Неслучайно през 2020 година iCard стана първият общоприет спонсор в историята на българското присъединяване на Евровизия. Силното показване на страната ни през 2021 година е обща идея, която музиката и цифровите заплащания преследват дружно. Нека да накараме повече хора да извърнат взор към положителното и красивото, към качеството в България. Във всеки миг - от основаването на iCard до превръщането на компанията в водач на пазара на финансови услуги в Европа с повече от 1 млн. клиенти, сме подкрепяли прояви с добавена стойност за цялото общество: културни, спортни, екологични и други дела. Резултатът от огромното съдействие сред екипа на Евровизия България и iCard е въодушевяващ и имаме вяра, че представянето на Виктория ще бъде впечатляващо. ", разяснява изпълнителният шеф на iCard Явор Петров.

Към сътрудниците на българската ария на Евровизия 2021 се причислява и логистична компания Юнимастърс, която към този момент е одобрена на европейските пазари.
На 10-и март в ефира на Българска национална телевизия 1 беше показана българската ария на Евровизия 2021 " Growing Up is Getting Old ". Песента е част от дебютния албум на Виктория " a little dramatic ". Композицията провокира необятен позитивен интернационален отзив и сложи България като любимец за победа в Ротердам.
Музикалното видео на „ Growing Up is Getting Old ":

Video: https://youtu.be/UsmJ2nEV7gI

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР