Министерството на туризма работи индивидуално с всеки от 10-те основни

...
Министерството на туризма работи индивидуално с всеки от 10-те основни
Коментари Харесай

Министерство на туризма ще удължава летния сезон

Министерството на туризма работи самостоятелно с всеки от 10-те съществени туристически пазара за страната ни. Освен това се подготвя разпоредба за детските лагери и се търсят ограничения за удължаването на летния туристически сезон.

Това стана ясно по време на среща на министъра на туризма Николина Ангелкова с бизнеса в Добрич. Министърът сподели още, че сега се регистрира спад от 2-3% на ранните записвания, а предстоящите полети за летище Варна са по-малко с 13 на 100.

По време на срещата с сектора в Добрич министър Ангелкова изрази вярата си, че без значение от по-слабите записвания на пазари като Германия и Русия, спадът ще бъде обезщетен от страни като Украйна, Франция, Англия, Чехия и Полша.
Според статистиката за област Добрич за интервала януари-март се следи растеж от съвсем 18% в броя на нощувките. Тя акцентира, че плажът ``Болата`` е определен за поредна година за един от най-красивите в Европа.Безкомпромисен и прецизен надзор на неохраняемите плажове даде обещание Ангелкова, като посочи, че на територията на област Добрич техният брой е 15.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР