Министерството на туризма препоръчва да се прекратят посещенията в туристически

...
Министерството на туризма препоръчва да се прекратят посещенията в туристически
Коментари Харесай

Министерството на туризма препоръчва отмяна на туристическите събития в Габрово и Плевен

Министерството на туризма предлага да се прекратят визитите в туристически обекти, както и да се анулират туристическите фестивали и събития в областите Габрово и Плевен до второ разпореждане заради риска от разпространяване на ковид COVID-19. Това оповестиха от пресцентъра на министерството на туризма.

Препоръките са въз основа на решенията, взети от Министерския съвет на 8 март 2020 година, разпорежданията на Националния действен щаб и съвещанието на Експертната група за работа в изключителни обстановки, основана със заповед на министъра на туризма във връзка инфекцията и ограниченията за ограничение на разпространяването й.

Министерството на туризма предлага в местата за настаняване и заведенията за хранене и забавление да се заредят санитарните пространства в стаите и в общите елементи с задоволително сапун и дезинфекциращи гелове за ръце на спиртна основа, да не се организират всеобщи мероприятия (семинари, конференции, фирмени събития и други от сходно естество).

Обръща се внимание на бизнеса: в случай че екскурзиант алармира за демонстрация на висока телесна температура, кашлица или затруднено дишане, би трябвало да се потърси неотложно здравна помощ по подписан контракт за здравно обслужване или на незабавния тел. 112.

При подозрение за COVID-19, изразено от здравно лице, да се осведомят РЗИ и да се съблюдават напътствията на здравните управляващи за следващи дейности.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР