Министерството на туризма обяви на търг с тайно наддаване 11

...
Министерството на туризма обяви на търг с тайно наддаване 11
Коментари Харесай

Министерството на туризма обяви на търг 11 плажа в Бургаско

Министерството на туризма разгласи на търг с скрито наддаване 11 плажа в Бургаски район. Това са линиите – Обзор-детски лагери, Елените 1, Несебър-Стария град, къмпинг „ Ахелой “- част 3, Поморие-Буната, Стамополу-Перла в община Приморско, Младост-ММЦ, Караагач, Къмпинг „ Юг “, Царево-Попски и устието на река Велека. Процедурите ще бъдат открити през месеците януари-февруари по реда на Закона за държавната благосъстоятелност (ППЗДС) във връзка със Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. С цел отбрана на публичния интерес и гарантиране на законосъобразното осъществяване на тръжните процедури, като наблюдаващи ще бъдат поканени представители на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и КПКОНПИ, се показва в известие на пресслужбата на Министерството на туризма.

Заповедите за разкриване на търговете за отдаване чартърен на морските плажове ще се разгласяват минимум 30 дни преди крайния период за подаване на заявките за участиена институционалната интернет страница на Министерство на туризма, в раздел „ Обяви и търгове “, поддиректория „ Търгове за наем на плажове “, с оповестени дата, час и място за осъществяване на търга. Условията и условията към претендентите за присъединяване в процедурата са разказани в тръжна документи, която се продава по ред, указан в заповедта за разкриване.

Огледът на обектите може да се прави независимо от лицата, закупили тръжни документи, без да е нужна предварителна поръчка.

В Бургаска област, като бъдат съобразени условия като ход на висящи правосъдни производства и вероятните периоди на наемните контракти, ще бъде осъществена спомагателна преценка дали да бъдат открити процедури за отдаване чартърен и на следните обекти – изключителна държавна благосъстоятелност, обособени елементи от крайбрежната плажна линия, представляващи морски плажове: Сарафово-юг, Созопол-запад и Василико.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР