Министерството на туризма българите да станат посланици на страната ни,

...
Министерството на туризма българите да станат посланици на страната ни,
Коментари Харесай

Министерството на туризма: Споделете с думи, снимки или видео Вашия Трети март

Министерството на туризма българите да станат " посланици " на страната ни, като изпращат фотоси и видеоматериали от персоналното им честване на националния ни празник Трети март.
 
" Снимайте себе си и фамилията си на Вашия Трети март. Споделете по какъв начин изкарахте националния празник. Дали сте на екскурзия в планината или на друго красиво място в България, изпратете ни фотоси или видео. Снимайте българското знаме, развято в чест на празника. Направете си клип на зарята за Освобождението или кадър на околните Ви хора на връх Шипка да вземем за пример. Споделете освен фотоси, а и Вашите мисли за празника, както и думите, с които го описвате пред децата си ", пишат от министерството.
 
От ведомството приканват още: " Споделете мигове от утрешния ден на Фейсбук страницата на Министерството на туризма или ни изпратете информация и фотоси на имейл [email protected], които да публикуваме на уеб страницата на Министерството на туризма. Най-впечатляващите прекарвания ще споделим в Youtube и Фейсбук страницата ни. Очакваме персоналните Ви репортажи до 10 март 2019 година в това число. Нека забележим неповторими места в страната си през личния ни взор. Станете посланици на България! "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР