Министерството на труда на Бермудските острови предлага едногодишен престой на

...
Министерството на труда на Бермудските острови предлага едногодишен престой на
Коментари Харесай

Бермудите с оферти за едногодишна почивка за дистанционно работещите

Министерството на труда на Бермудските острови предлага едногодишен престой на отдалечено работещи и на студенти, оповестява уеб сайтът „ Travel and Leisure ".

Заради пандемията от ковид туристическият поток на Бермуда секна и в този момент държавното управление се надява, че новата стратегия за отдалечено работещи ще даде нужния подтик на стопанската система.

Тя ще започва на 1 август и всеки искащ може да подаде заявление за издаване на едногодишна виза.

Кандидатите би трябвало да са над 18-годишна възраст, да имат здравна застраховка и „ прелестен темперамент ". Освен това би трябвало да потвърдят, че работят във компании или учат в университети отвън Бермудските острови. Важно изискване е също посетителите да имат приходи и да не стартират да си търсят работа на Бермуда.

Онези, които нямат предпочитание да прекарат цяла година там, могат да посетят Бермуда без виза за период до 6 месеца. Правителството удължи оптималния период за престояване без виза в страната от 90 на 180 дни.

В рамките на първите две седмици от пребиваването си на Бермудските острови туристите би трябвало да си вършат тест за ковид през няколко дни и да съблюдават вечерния полицейски час, който не разрешава да се излиза по улиците от среднощ до 5:00 сутринта.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР