Министерството на труда и социалната политика уважи поредната благородна инициатива

...
Министерството на труда и социалната политика уважи поредната благородна инициатива
Коментари Харесай

МТСП уважи благородна инициатива на Академик Бултекс 99 и Паралелен свят

Министерството на труда и обществената политика почете следващата благородна самодейност на Академик Бултекс 99 и Сдружение " Паралелен свят ", които за трети път провеждат игрите без бариери " Щастливи за ръка ".

Началничката на кабинета на министър Бисер Петков - Валентина Чикова, участва на откриването на фестивала на спорта и изкуствата тази заран и прочете привет от името на министъра. На церемонията участваха още Здравко Димитров, Георги Титюков и Николай Бухалов.

Част от празника станаха президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев, старши треньорът Асен Николов, баскетболисти от представителния отбор, девойките на волейболен клуб Марица, огромната пловдивска лекоатлетка от близкото минало Ива Пранджева.
 ММС провежда Нощ на спорта #BeActiveNight 2019
ММС провежда Нощ на спорта #BeActiveNight 2019

Официалното закриване на Европейската седмица на спорта ще бъде направено от заместник-министъра на младежта и спорта доцент доктор. Стоян Андонов

Игрите сплотяват хората със и без увреждания посредством спорта и изкуството на спортните площадки на Младежкия център край Гребната база. Това ще бъдат два дни на обществено и занимателно ангажиране на хора от всички възрасти, които ще вземат участие в спортни събития, изкуство и музика, обединени в желанието си да допринесат за общественото приобщаване на хората с увреждания.

Фестивалът на спорта и изкуствата се провежда от Сдружение " Паралелен свят " и Академик Бултекс 99, със съдействието на Община Пловдив, Младежки център, Район Западен, и Атика Холидейс.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР