Министерството на спорта премира двойно актуалната ни звезда в плуването

...
Министерството на спорта премира двойно актуалната ни звезда в плуването
Коментари Харесай

Държавата се отчете подобаващо, чудото Антъни Иванов получи...

Министерството на спорта премира двойно настоящата ни звезда в плуването – Антъни Иванов. Припомняме, че той се класира на край на 200 метра бътерфлай на международното състезание в Будапеща (Унгария).

Според Инструкцията за награждаване на спортисти с парични средства от Министерство на младежта и спорта за реализирани призови класирания през 2017 година, 8-ото място се премира с 5000 лв.. Заради изключителната стойност на достижението, което е едвам четвърти край на Световно състезание в историята на мъжкото ни плуване обаче министърът на спорта Красен Кралев реши да даде спомагателен бонус от още 5 хиляди лв., което прави общо 10 хиляди лв..

На срещата при министъра през днешния ден участваха още персоналният треньор на Антъни Иванов - Николай Вакареев, генералният секретар на Българската федерация по плувни спортове Таня Богомилова и основният управител Кристиян Минков.

Нашето знамение в плуването сподели, че към този момент има предложения от влиятелни университети в Съединени американски щати. Днес Иванов отпътува на лагер в Камчия, на който ще се приготвя за идното Световно състезание за юноши и девойки в Индианаполис (23-28 август).

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР